Què deixem al palmell de la nostra mà per donar a les noves generacions? WE, nosaltres, una comunitat que ens defineix com a individus? Un sentit de pertinença a on? A través dels temps i les generacions ens seguim preguntant per la nostra identitat, pel nostre lloc, pel nostre futur. Nostre?
Highlands és l’espectacle que tanca el Bach Project, una proposta escènica on la música de J. S. Bach dialoga amb el moviment, el text i l’audiovisual.
El nou duet de María Muñoz i Pep Ramis s’estructura en un tríptic, on poden entrar en la intimitat de cada un dels personatges. S’imagines, es recorden, es busquen i es retroben al final per seguir preguntant-se per l’ocell blau
Un espectacle coral amb setze intèrprets en escena, vuit ballarins i vuit músics en la tercera peça del Bach Project.
La dansa, la veu de John Berger, textos propis o les projeccions s’uneixen per construir aquesta aproximació a l’univers de J.S. Bach.
Un solo interpretat per María Muñoz o Federica Porello on la música de Bach acompanya el moviment pur de les ballarines.
Pep Ramis presenta un solo en un espai blanc i nu on la precisió del gest i la veu són l’aposta fonamental en aquest viatge canviant, emocionant i ple d’estímuls.
A partir d’una proposta de La Compañía Nacional de Teatro Clásico, Mal Pelo s’acosta a “La vida es sueño” de Calderón de la Barca. Una aproximació des del llenguatge coreogràfic a l’ànima de Rosaura i les seves paradoxes.